GoldenXS tegen uitdroging

GoldenXS is een door ons ontwikkeld drankje wat helpt tegen uitdroging. Ons drankje is ideaal te gebruiken wanneer je aan het sporten bent. De gezondheidsrisico’s van uitdroging zijn groot. Daardoor is het belangrijk de vochtbalans op pijl te houden. Uitdroging is een veel voorkomende situatie wanneer men aan het sporten is en niet genoeg vocht binnen krijgt. Maar uitdroging komt niet alleen voor tijdens het sporten. Het leven in een warm land kan de uitdroging al veroorzaken. Dit komt vooral voor in warme vochtige gebieden zoals in Latijns Amerika. Denk bijvoorbeeld op de voor Nederland erg bekende Nederlandse Antillen. Veel mensen die op vakantie gaan naar de Antillen zijn niet gewend aan het klimaat. Hierdoor lopen zij een verhoogd risico op uitdroging op.

Doelgroep

Een andere groep die vaak vergeten word zijn de uitwisselingsstudenten en stagiairs. Deze groep jonge mensen verhuizen voor een tijd naar het buitenland. Zij zijn vaak niet voorbereid aan de extreme hitte die zich voor doet op de eilanden. Dit resulteert in een grote groep studenten die uitdroogt. Hierdoor kunnen zij niet goed functioneren op de universiteit en tijdens stage. Voor deze groep mensen is GoldenXS een grote uitkomst. Zij zullen optimaal kunnen profiteren van ons product. Het product heeft een natuurlijke samenstelling van ingrediƫnten waardoor het geen schade kan aanrichten aan het lichaam. Ons product bevat ook verschillende vitaminen die het lichaam een opkikker geven na de inname.

GoldenXS verzend tegenwoordig ook naar de Nederlandse Antillen. Ons product kan besteld worden via de webshop en zal vervolgens verzonden worden naar Aruba, Bonaire, of CuraƧao. Ook zal ons product de komende maanden verschijnen in verschillende winkels op de eilanden. Wilt u meer informatie over ons product dan verwijzen wij u graag door naar de volgende pagina. Graag werken wij samen met u aan een gezondere vochtbalans.