WAAR TE KOOP

Goldenxs is alleen via de website Goldenxs.nl te koop en is dus niet verkrijgbaar in winkels. Het wordt sterk aangeraden het product dan ook alleen op deze website te kopen daar er meldingen in de omloop zijn van soortgelijke producten die niet dezelfde samenstelling hebben en dus meer een imitatie van Goldenxs zijn en inclusieve gevaar voor je gezondheid kunnen opleveren.

Je kunt het product op deze website bestellen door op de knop “ KOOP NU” te drukken. Zodra wij de bevestiging van de bestelling ontvangen hebben wordt deze onmiddellijk naar het opgegeven adres verstuurd.

Je kunt de bestelling plaatsen door het bestelformulier volledig in te vullen met de juiste gegevens en het aantal flesjes of blikjes. De blikjes zijn beschikbaar met de hoeveelheid van 200 ml en van 350 ml en de flesjes in presentaties van 350 ml en 600 ml. Het product wordt geleverd vanaf één twaalf-pack ofwel twee Six-packs.

Als je van plan bent om te fungeren als verkoper voor dit product dien je hiervoor een aanvraag in te dienen bij de fabrikant, je mag dus deze drank niet zonder toestemming verkopen.