WAT IS GOLDENXS

Goldenxs is een hydraterende drank die je op elk uur van de dag kunt gebruiken maar vooral als je veel sport en traint. Dit product hersteld je vochtbalans als je aan het sporten bent of bij mensen die op dieet staan en veel vocht verliezen. Vochtverlies is geen vetverbranding en dus ook geen gewichtsverlies daarvoor is het heel belangrijk om deze balans in goede staat te houden en dat kan met Goldenxs. De drank heeft een geheel natuurlijke samenstelling waaronder ingrediƫnten zoals de gojibessen, acaibessen, kiwi, groene thee en belangrijke vitaminen en mineralen.

De samenstelling van Goldenxs is eveneens goed gecontroleerd voor het veilig gebruik en goedgekeurd door de FDA (Food and Drug Administration). Dit product houd je vochtbalans in goede staat door deze te herstellen op een wijze waaraan gewoon drinkwater niet aan kan voldoen, het is dan ook een elektrolytische drank die alle mineralen bij vochtverlies hersteld en bovendien ook als vitamine supplement werkt door het groot aantal vitaminen die het bevat. Ook is deze drank in het bezit van antioxidanten om vrije radicalen te bestrijden.

Oxidatieve stress komt vanuit een te grote hoeveelheid vrije radicalen die de cellen van ons lichaam beschadigen en waardoor een groot aantal ziektes en aandoeningen kunnen ontstaan. Goldenxs bestrijd de vrije radicalen die vrij komen bij roken, drinken, sporten, stress en medicijngebruik en bovendien de gifstoffen uit het lichaam verwijdert.

Goldenxs bevat ook een groot aantal vitaminen zoals het B complex, E, C en K die belangrijk zijn om je lichaam in goede staat te behouden.